Meseország nem mindenkié: a KDNP váci szervezete tiltakozik

Sajtótájékoztató keretében bírálta a KDNP váci szervezete pénteken, a nemrég megjelent Meseország mindenkié című könyvet. Kriksz István elnök szavait Zubovits Győrkös Erzsébet olvasta fel.

„Magyarország több mint ezeréves keresztény kultúráján nyugvó alkotmánya meghatározza társadalmunk jogait és kötelességeit. A KDNP ezen elvek alapján működő politikai párt, melynek feladata a keresztény társadalom véleményének képviselete. Ennek okán a Váci KDNP Szervezete a következő nyilatkozatot teszi: nemrég megjelent, a Labrisz Leszbikus Egyesület homoszexuális és transzgender történeteket tartalmazó mesekönyv, melynek címe Meseország mindenkié.

Az első magyar nyelven megjelent LMBTQ propagandát tartalmazó mesekönyv, kifejezetten a legkisebbeket, az óvodásokat és kisiskolásokat célozza meg. A mesékben nem váltások, homoszexuális esküvőt és házasságot bemutató történetek is vannak. A kislányok és kisfiúk egészséges fejlődésének biztosítása érdekében tiltakozunk az ilyen jellegű szexuális ideológiát tartalmazó befolyásolástól. Bármit is gondolunk a homoszexualitásról és transz neműségről, nincs helyük az óvodákban és az általános iskolákban.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

A KDNP váci szervezete határozottan kéri, hogy a kiadványt átvevő könyvesboltok és árusítóhelyek vegyék le kínálatukból ezt az LMBTQ propagandát tartalmazó mesekönyvet.

„Felhívjuk a szülők és pedagógusok figyelmét, hogy fokozottan figyeljenek a gyerekeknek szánt mesekönyvek és egyéb kiadványok nyomtatott vagy elektronikus formában megjelentek tartalmára” – mondta végezetül Zubovits Győrkös Erzsébet. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

3 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments