Tűzeset volt kedden a Kútvölgy dűlőben, további segítséget várnak

Kedden háztűz volt a Kútvölgy dűlőben – erről számolt be a közösségi oldalon Rozmaring Sándor önkormányzati képviselő. Mint írja, sokan fejezték ki aggodalmukat, hiszen a házban két idős ember él.

„A hét eleji lakástűz okán sok aggódó városlakótól érkezett hozzám megkeresés, amit ezúton is mindenkinek köszönök. Ahogy azt már legtöbben tudják, a Kútvölgy dűlő egyik kis házában kedden, az esti órákban, elektromos tűz keletkezett. A ház két idős lakója szerencsére nem sérült meg a tűzben, de áram nélkül maradt. A világítás és az elektromos berendezések – köztük a fűtőeszközök – használata ellehetetlenült. A hideg éjszakát a szomszédok segítségével vészelték át” – írja a városatya.

Péntekre az önkormányzat segítségével, a hiba részben kijavításra került: újra használhatóak lettek az elektromos berendezések, van fűtés és működik a hűtőszekrény is. A Váci Városfejlesztő Kft. szakembereinek tájékoztatása szerint jövő hét elején befejeződnek a munkák, így újra lesz világítás is a házban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Idén is Virágos Vác - Várják a jelentkezőket április 15-ig

„Sokan jelezték segítő szándékukat, amit az idős pár nevében köszönök. Amivel most leginkább segíteni tudnának, az tűzifa és élelmiszer. A felajánlások eljuttatása érdekében kérem, hogy a Facebookon keressék meg Papp Erikát, ő az idős pár egyik szomszédja és segítője, vagy keressenek engem. Tekintettel arra, hogy az ingatlan vízellátása igen bizonytalan (ásott kút), a későbbiekben komoly segítséget jelentene számukra egy 1 köbméteres, műanyag víztartály is, aminek feltöltéséről alkalmanként, a szomszédokkal közösen gondoskodnánk” – írja Rozmaring Sándor.

Ha valaki pénzbeli segítséget tud adni, azt kéri a képviselő, hogy privát üzenetben jelentkezzen, hogy megadhassa az idős pár bankszámlaszámát, ahová átutalhat vagy befizethet.

„Minden jószándékú embernek köszönöm az eddigi és a további segítségét – írja végül.” ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments