Megújul a Duna-parti kötélcsúszda is

Biztonságosabbá teszi a holding a város egyik legnépszerűbb játszóeszközét, a Duna-parti kötélcsúszdát. A vár alatti játszótér legtöbb eleme most is használható, a Városfejlesztő Kft. pedig folyamatosan, több helyszínen dolgozik azért, hogy Vác minden játszótere mihamarabb hozzáférhető és biztonságos legyen – írja az estv.hu.

A vár alatti partszakasz játszóterén dolgoztak pénteken a városfejlesztő kft munkatársai, akik a cég kotró-rakodóját bevetve újították meg a kötélcsúszda alatti területet. A biztonsági sáv kimélyítése után a népszerű játszóeszköz alá gyöngykavics kerül.

„Az esési felület kialakítása történik a kötélcsúszda alatt, ez a gyerekek védelmére szükséges, csúszás közben, lepottyanás esetén egy kavicságyra essen” – mondta Szabó Kornél, a Váci Városfejlesztő Kft. részlegvezetője.

Pár napja megnyílt a családok előtt a Damjanich téri játszópark is, ahol a Városfejlesztő Kft. szakemberei felszerelték a csúszda új feljáróját és oldalelemeit. Ugyanitt a mászóka megjavításához még várni kell a gyári alkatrészekre, de a park és a játszótér többi része már nyitva áll a látogatók előtt.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments