Jobbik Váci Szervezete: nincs ok az ünneplésre a Váctól elvett pénzek kapcsán

Rétvári Bence kormánya volt, amely Vácnak összességében milliárdos nagyságrendű kiesést okozó intézkedésekről döntött a járványhelyzetre hivatkozva. Eközben a váci térség Fidesz-KDNP-s képviselőjének társai csak Mészáros Lőrinc egri szállodájának 2,8 milliárd forintot adtak, és számos luxusberuházást támogattak tízmilliárdokkal – írja a Jobbik Vác Szervezete közleményében.

Üdvözlendő, hogy Rétvári Bence kormánya visszaadta a váciaktól elvett pénz kisebb részét. Ünnepelni azonban addig nincs mit, ameddig a kormányzati intézkedések okozta károkat nem tudja megfelelően igazságos mértékben kompenzálni a térség országgyűlési képviselője – írják.

„Vác lakóinak több fejlesztés és felújítás elmaradását, az önkormányzati dolgozóknak rengeteg pluszmunkát jelent az igazságtalan kormányzati forráselvonás. Az teljes mértékben érthető és el nem ítélhető, hogy Matkovich Ilona polgármesterrel az élükön dolgoznak, és nem piáreseményeken ünneplik a városi források elvételét, azok töredékének visszacsurgatását.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Köztudott, hogy a polgármester hónapok óta várja érdemi személyes egyeztetésre kamerák és újságírók nélkül Rétvári Bencét. A képviselő erre a meghívásra nem reagált, pedig biztos, hogy a térség ügyeinek megtárgyalása fontosabb, mint egy politikai haszonszerző táblaátadós akción történő részvétel” – írja a Jobbik Váci Szervezete. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments