Összefogásra buzdítanak a Facebookon Fábián Gábor igazgató felépüléséért

Fábián Gábor, a Váci SzC Boronkay György Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma igazgatója, május 15-én, szombaton egy szerencsétlen leesés következtében súlyos balesetet szenvedett – olvasható a Facebookon.

„A Honvédkórház kiváló mentőseinek, orvosainak és ápolóinak köszönhetően nincs életveszélyben, de mozgásképessége határozatlan ideig jelentősen korlátozott. Gábort nagyon sokan ismerik Vácon és környékén, de rosszat nem tudna róla senki mondani: mindig egyenes, őszinte és becsületes ember, ami miatt még igazságtalanabbnak érezzük a sorsot.

Nem ismerünk azonban nála erősebb embert sem. Minden szalmaszálba bele fog kapaszkodni, és küzdeni fog. Hamarosan több hetes rehabilitáció vár rá, majd otthon a családja, szerettei.”

A hirtelen jött szerencsétlenség miatt szükséges a házuk teljes akadálymentesítése, felépülést segítő eszközök beszerzése és terápiák finanszírozása. Mivel azonban sem ő, sem családja nem készült ilyen kiadásokra, ezért gyűjtést szerveznek nekik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

„Aki úgy érzi, hogy tudja és szeretné segíteni Gábort és családját, kérjük a lenti számlaszámra utaljon a számára megengedhető összeget. Gábor, és családja nevében köszönünk anyagi támogatástól függetlenül minden jókívánságot, pozitív energiát, ez mindennél többet jelent” – írják. (Képünk egy korábbi eseményen készült) ♦

Számlaszám: 11773425-04012034

Számlavezető neve: Fábián Gábor és neje

Közlemény (opcionális): Összefogás Fábián Gábor felépüléséért

Bank: OTP Bank

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments