Verekedés Vácott: megütötték az ellenzéki képviselőt

Csereklye Károly, a Váci Szívvel Mozgalom önkormányzati képviselője nézeteltérésbe keveredett egy szórólap miatt, erre egy korábbi városi tisztviselő megütötte őt – írja a magyarnarancs.hu.

„Tájékoztatjuk, hogy 2021. április 29-én délelőtt, Vác Árpád utcában két férfi között szóváltás alakult ki, amely tettlegességig fajult. Feljelentés alapján a Váci Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen” – közölte a rendőrség a Narancs.hu megkeresésére.

A lap úgy tudja, hogy a két férfi egyike Csereklye Károly, a Váci Szívvel Mozgalom önkormányzati képviselője, aki a feljelentést tette, a másik pedig F. Attila korábbi városi tisztviselő. Értesüléseink szerint F. Attila az egyik helyi párt tagjaként annak szórólapját osztogatta, amit Csereklyének is kínált, ő viszont nem fogadta el – ez okozta a kettejük közti nézeteltérést. Az önkormányzati képviselő ezt követően a közeli kerékpárbolt felé vette az irányt, ekkor F. Attila megütötte. A történtek után Csereklye kórházba ment, majd megtette a feljelentést.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

A Magyar Narancs felhívta a kerékpárüzletet, ahonnan megerősítették, hogy „a bolt mellett történt” az eset, de ennél többet nem akartak nekik mondani.

Megkeresték F. Attilát is, aki viszont csak annyit válaszolt, hogy „maguk ne hívjanak engem, köszönöm!”

Csereklye Károly a rendőrségi nyomozás lezárultáig nem akar nyilatkozni, de értesüléseik szerint a közeljövőben fogorvosi ellátást vesz majd igénybe – írja a lap. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments