Június 19-től egy hónapig szünetel a forgalom a Nyugatiban

A Nyugati pályaudvar tetőfelújítása mellett a vasúttársaság június 19-étől július 17-éig kiemelt karbantartásokat végez a pályaudvaron, annak teljes lezárásával, ezért változik a menetrend.

A Z70-es jelzésű zónázó vonatok a ceglédi vonal Z50-es jelzésű zónázó vonataival összevonva közlekednek Z57-es jelzéssel új viszonylatként Szob–Rákosrendező–Cegléd és Szolnok között. Rákosrendezőn nincs lehetőség le- és felszállásra, a vonatok Budapesten belül Rákospalota-Újpesten, Zuglón, Kőbánya alsón, Kőbánya-Kispesten és Ferihegyen állnak meg.

A váci S70-es jelzésű személyvonatok a ceglédi S50-es jelzésű személyvonatokkal összevonva S57-es jelzéssel, Vác-Rákosrendez-Monor viszonylatban közlekednek. A vonatok Budapesten belül Rákospalota-Újpesten, Istvántelken, Rákosrendezőn, Zuglón, Kőbánya alsón, Kőbánya-Kispesten és Ferihegyen állnak meg.

A reggeli időszakban a Szobról induló S70-es jelzésű személyvonatok összevontan közlekednek az S50-es jelzésű személyvonatokkal.

Kivételek: hétvégi napokon egyes S70-es jelzésű személyvonatok Rákosrendezőről indulnak és oda is érkeznek. A sűrítő és többlet vonatok Rákospalota-Újpestről indulnak és oda érkeznek: munkanapi közlekedési rend szerint közlekedő G70-es jelzésű gyorsított vonatok, a szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerint, turisztikai céllal közlekedő G70-es jelzésű gyorsított vonatok.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

Néhány reggeli és esti személyvonat Rákosrendezőig, illetve Istvántelekig közlekedik és onnan indul.

Hétvégi napokon Kőbánya-Kispestről 1:41-kor, 2:41-kor és 3:41-kor indulnak S70-es vonatok Szobra, és Zugló megállóhelyen is megállnak.
A Szobról 4:30-kor induló S57-es jelzésű vonat naponta közlekedik. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments