Baráth Mea kiállítását figyelhetjük az ablakban

Augusztus 9. és 22. között rendezik meg Baráth Mea: Az ösvények szétszaladnak, s bennem helyet talál a Végtelen… című fotókiállítását a Váci Nyár keretében a Madách Imre Művelődési Központ Ablak galériájában – olvasható az ESTV facebook oldalán.

Baráth Mea 2009-ben végzett az Alapítvány a Magyar Fotográfiáért fotóiskolájában. Többek között olyan nagyszerű, kortárs művészektől tanulhatott, mint Gulyás Miklós, Göbölyös Luca, Vancsó Zoltán, Eperjesi Ági, Illés Barna.

2020-ban a Soter-Line Fotográfus OKJ képzését is elvégezte, majd ezután kezdte meg az oktatást a Váci Szakképzési Centrum felnőttképzésében dokumentarista fotográfiát tanítva. Ugyan ebben az évben felkérést kapott a Babák és Gyermekek Olasz Gyermekfotós Szövetségtől, hogy a munkájáról és a dokumentarista családfotózásról prezentáljon az általuk szervezett DocumentaryFamilyWeek-en.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

Négy gyermeke van, férjével vidéken, egy kis faluban élnek a Nógrád megyei Berkenyén. Elmondása szerint az életük hangos, káoszos, és velük mindig történik valami, amit fotósorozatokban is megörökít. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments