Váci előadás a rangos nyíregyházi fesztiválon

A Váci Dunakanyar Színház Liliomfi című zenés vígjátéka is szerepel majd a XX. VIDOR Fesztivál versenyprogramjában – írja a vac.hu.

A nyíregyházi színházi fesztivál hazánk egyik legrangosabb összművészeti eseménysorozata, amely a fesztiválminősítési folyamat során „Minősített Fesztivál” lett. A magas színvonalú, minőségi előadásokat felvonultató programba meghívásos alapon kerülnek be a színpadi produkciók. Idén köztük lesz a váci teátrum Liliomfi című zenés vígjátéka is.

A Liliomfi a XX. VIDOR Fesztivál nagyszínpadi szekciójában versenyezhet. A rendezvényt évente 130-160 ezer néző látogatja és az elmúlt években több hazai és nemzetközi elismerésben részesült. A Dunakanyar Színház előadása szeptember elsején lesz látható a rangos nyíregyházi fesztiválon.

A helyzet- és jellemkomikumban, nyelvi humorban bővelkedő Mohácsi-testvérek által átírt színdarabot Horváth János Antal rendezte, aki a szöveget mai aktuális történetté alakította, az előadást pedig élő zenével és újrahasznosított díszlettel láthatják. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments