előfizetések

A legjobb választás: Váci Napló!

Állítjuk: a Váci Napló a legjobb és legmegbízhatóbb hírforrás a városban és környékén. Immár több mint 25 éve nyomtatva, több mint 10 éve online! Minden nap megírjuk a legfontosabb és legérdekesebb híreket, megszólaltatjuk azokat, akiknek fontos mondanivalója van. Átgondolt, szakszerűen szerkesztett és megírt cikkeinkkel segítjük olvasóinkat, hogy mindenkinél tájékozottabbak legyenek és jó döntéseket hozzanak.

A Váci Napló Online tartalmai mind asztali számítógépen, mind tableten, mind mobiltelefonon rendkívül látványosan és egyszerűen kezelhetően jelennek meg. Próbálja ki ön is!

Nagyon sokat dolgozunk azért, hogy önök a Váci Napló  különböző kiadásaiban mindig friss és megbízható híreket olvashassanak. Ha ragaszkodnak a hagyományos, kényelmes olvasáshoz, az újságárusoknál péntekenként megvásárolhatják a Váci Napló nyomtatott kiadását, amely mindig tartalmaz olyan anyagokat is, amelyek az online oldalon nem, vagy csak rövid terjedelemben jelennek meg. A Váci Naplót 1992-ben alapítottuk és ma az országban az egyetlen olyan városi lap, amely családi tulajdonban van és hetente jelenik meg. Előfizetési díja egy hónapra bruttó 750 Ft. Előfizethető a postásoknál, vagy a szerkesztőségben (vaci-naplo@vaci-naplo.hu).