Nem érzi visszalépésnek a harmadosztályt Arany Zoltán

Hétvégén kezdődik a bajnokság, az FC Hatvan kerete gyakorlatilag kialakult a rajtra. Több jó nevű játékost sikerült igazolniuk, az egyik új szerzeményük, Arany Zoltán magasabb osztályból, az NB II-es Dunakanyar-Váctól érkezett a csapathoz.

A 22 esztendős középpályás örül, hogy a csapatban sok ismerős fogadta, nem érzi visszalépésnek a harmadosztályt, sőt kihívás számára a hatvani szereplés.

– Nem érzem visszalépésnek a harmadosztályt, mert fiatal csapatunk van, ahol mindenki fejlődni akar – kezdte Arany. – Nagyon jó a társaság, ide csak az nem tud beilleszkedni, aki nem akar, bár nekem volt egy kis segítségem, hiszen sok volt váci focista van itt. Akiket pedig nem ismertem, azok is rendkívül szimpatikusak számomra. Tisztában vagyok vele, hogy a színvonal gyengébb a harmadosztályban, de az is biztos, hogy keménységben felveszi a versenyt az osztály az NB II-vel, sőt úgy hallottam, lesz egy-két csapat, ahol még durvábbak is a játékosok! Kemény szezon áll előttünk, hiszen minden csapat bele fog adni apait-anyait, hogy bent maradjon. Nagyon bízom a jó szereplésben, úgy érzem, a csapatban nagyon sok van és remélem, hogy meg is fogjuk tudni ezt mutatni. Nem mellesleg a körülmények is adottak, új öltöző, egyenszerelés, edzői ruha várt engem – sok NB II-es csapatnál nincsenek ilyen körülmények!  (fchatvan.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments