DDC Zöld Megoldás pályázat: az idén is meghirdették, lehet rá készülni

A Duna-Dráva Cement Kft második alkalommal hirdet pályázatot civil szervezetek, valamint intézmények (önkormányzatok, önkormányzati fenntartású intézmények, független civil szervezetek, valamint alapítványok) számára a beremendi és váci cementgyár vonzáskörzetébe tervezett közösségi programok, illetve környezetvédelmi fejlesztések megvalósítására.

A pályázatokat két, elismert szakértőkből, helyi értelmiségiekből álló bizottság bírálja el és dönt Beremend és Vác körzetében, egyenként 3-3 millió forintos támogatás odaítéléséről.

A hazai piacvezető cementgyártó a környezettudatos kezdeményezések támogatására hozta létre a DDC Zöld Megoldás pályázatot. A pályázat kiírójának szándéka olyan fejlesztések és programok támogatása, amelyek a beremen-di és váci cementgyár környezetében élők által használt közösségi terek, valamint infrastruktúra környezettudatos működését és hatékonyabb hasznosítását segítik elő, az emberek széles csoportjának lehetőséget adva a környezettudatosabb életre, a természeti környezet megismerésére. Fontos, hogy a környezeti nevelés lehetősége, ezáltal a gyermekek életkörülményei is javuljanak a támogatott fejlesztéseknek köszönhetően.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

Vác térségéből Keszeg, Kismaros, Kisoroszi, Kosd, Nagymaros, Szendehely, Szo-kolya, Sződliget, Sződ, Vác és Verőce területéről várják a pályázatokat. Külön kikötés, hogy a pályázaton nem indulhatnak pártok és politikai tevékenységet folytató szervezetek, illetve pártok finanszírozásával működő alapítványok, civil szervezetek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments