Döntött a bizottság: várhatóan októberben egységesítik az uszodai belépők árait

Az uszodai árak emeléséről tárgyalt a művelődési – oktatási és ifjúsági – sportbizottság a szeptemberi ülésén. A kisebb mértékű emelésre azért volt szükség, mert az intézmény árai elmaradtak a környező településeken működő hasonló sportlétesítményekétől. A változtatás tehát időszerűnek tűnik – indokolja a Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft vezetője, Zábó Edina.

Az előterjesztés megkülönbözteti azokat az egyesületeket, melyek váciak és vízisportot oktatnak (vízilabda, úszás, triatlon) és azokat, amelyek nem váciak, vagy nem közvetlenül a vízhez köthető sporttevékenységgel foglalkoznak. Bár a bizottság elfogadta az előterjesztést, kedden egy egyeztetést folytatott az egyesületek vezetőivel a Váci Városfejlesztő Kft, ahol meghallgatták az érintettek véleményét is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Elmaradt a kézfogás és a koccintás, de nem csökkent az esküvők száma Vácon

Tar György ügyvezető igazgató arról tájékoztatta lapunkat, hogy az egyeztetésen elhangzott észrevételeket, javaslatokat figyelembe véve fogják kialakítani az árakat.

– Az árak meghatározására azért volt szükség, mert így egységesítésre kerülnek a belépők és a sávhasználati díjak is. Ez korábban különböző mértékben volt meghatározva – mondta Tar György, aki azt is hozzátette, hogy a korábbi bizottsági határozat végrehajtását, amely október 1-jétől lett volna esedékes, felfüggesztették a következő ülésig, ahol már az átdolgozott tervezetet kapják meg a képviselők.

A döntés várhatóan október 10-én születik meg a művelődési – oktatási és ifjúsági – sportbizottság következő ülésén. ♦

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments