Foci: már a második támadót szerződtette Vácról a BKV

Már a második támadóját szerződtette Vácról az NB II Nyugati csoportjában szereplő BKV Előre.  Michel Victor után az átigazolási időszak legvégén a 23 éves Aranyos Márkot is átigazolták a közlekedésiek, akikre ráfér az erősítés, hiszen három mérkőzésen mindössze egy gólt lőttek és egy pontot szereztek – írja a nemzetisport.hu.

Aranyos Márk 1989. június 15-én született, így az idén 23 éves. Pályafutását Turán kezdte, majd onnan az Egerbe került, s játszott a Vasas II-ben, mielőtt a váciak leigazolták – olvasható a focikatalogus.hu-n. Aaranyos nem sokáig focizott nálunk, hiszen februárban kötöttek vele szerződést. Palásthy Dávid, Palásthy Norbert és Kiss Róbert után Aranyos Márk volt a negyedik téli szerzeménye az NB II Keleti csoportjában az akkor a 10. helyen álló Dunakanyar-Vácnak. Az Újhartyánból érkező 22 éves Aranyosra bal oldali középpályás és bal oldali támadó posztokon számított as korábbi vezetőedző, Híres Gábor.

Aranyos Márk kurtán-furcsán távozott Turáról – írta a fociakobon.hu korábban. Vannak akik állítják, hogy az afféle magának való, csendes fiatalember a pályán „megőrül”, néha elragadtatja magát, míg akadnak, akik azt vallják, nincs vele semmi különösebb gond, csupán érteni kell a nyelvén. Ami tény: a 2010-es ősz elejét még a Pest megyeieknél töltő ballábas csatár nem töltött sok időt a gyepen a 2009-es esztendő második felében, így gyakorlatilag borítékolható volt, hogy a tehetsége alapján sokra hivatott játékos a téli szünetben váltani fog. Információnk szerint szó volt arról, hogy Aranyos Márk Egerbe igazol, ami nem lett volna meglepetés, elvégre háromszoros válogatott édesapja, a Vasas-szurkolók korábbi kedvence, a ma az angyalföldi utánpótlásban dolgozó, immár 44 éves szakember pályafutása gyakorlatilag a Heves megyeiektől indult – állítja a weblap.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

Aranyos Márk azonban végül Balassagyarmaton kötött ki, ahol a korábbi váci kitűnőség – nem mellékesen édesapja korábbi csapattársa –, Nagy Tibor által trenírozott alakulatnál kapott fontos feladatokat. A váciak még bizonyára emlékeznek Aranyos Imrére, a váci bakjnokcsapat játékosára, aki végül háromszoros válogatottságig vitte, igaz, mindhárom esetben barátságos meccsen lépett pályára a nemzeti tizenegyben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments