Lépcsőfutásban versenyeztek a Pest megyei tűzoltók – a váci lánglovagok ezúttal is taroltak

Egyénileg és csapatban is a váci tűzoltók jeleskedtek a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csütörtökön tartott lépcsőfutó versenyén: átlagosan két perc alatt tették meg a Semmelweis Egyetem budapesti, Nagyvárad téri toronyépületének 18., legfelső emeletére vezető utat.

A megyei katasztrófavédelem vezetősége másodszor rendezte meg a hivatásos, a létesítményi, illetve az önkormányzati tűzoltóságok számára a vetélkedőt a munkájukban elengedhetetlen gyorsaság mérésére „nehezített terepen” – mondta az MTI-nek Szabó János igazgatóhelyettes.

Míg tavaly Vácott csupán 10 emeletet kellett leküzdeniük a jelentkezőknek, addig idén a Nagyvárad téri toronyépület legfelső szintje volt a cél az 54 induló számára.

Csapatban és egyéniben is a váciak bizonyultak a legjobbnak: a város háromfős tűzoltócsapata együttvéve 6 perc 54 másodperc alatt tette meg a távot, míg egyéniben a legjobb időt a szintén váci Farkas Csaba tűzoltó hadnagy futotta, aki 2 perc 12 másodperc alatt szaladt fel a 18. emeletre teljes védőfelszerelésben. (MTI – fotó: szabolcsvonulas.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments