Vác ad otthont a szezon legnagyobb rallyversenyének:
a Maricsek Team hét párosa is rajthoz áll

A Maricsek Racing Team hét párosa is tiszteletét teszi a hétvégén megrendezésre kerülő Young & Partners Rali-Túra Bajnokság utolsó versenyén. Különleges ez az alkalom, hiszen lehetőség adódott arra, hogy az év közben különböző kategóriákban szereplő pilóták és navigátorok közösen álljanak rajthoz egy versenyen Vác vadregényes tájain, ahol a hazai rally színe-java meg fog jelenni.

Két olyan duó is indul, akik váci születésűek, így számukra nemcsak a szakasz, de a nézők arca is ismerős lesz. Maricsek Miklós (képünkön), és navigátora Csáki Richard Mitsubishi Lancer Evo IV-ossal indulnak, míg Holecz Krisztián és Nagy Zoltán kettőse egy Lada 2105-össel szaggatja majd az aszfaltot.

A közönség látványos showra készülhet, hiszen a Young & Partners Rali-Túra Bajnokság dobogójának első fokát már megkaparintotta a Vincze Marci – Szedő Csaba páros, tehát nyomás hatása nélkül ülhetnek volán mögé és lehetőségük nyílik a nézők szórakoztatására is autózni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

Vincze Marci: “Rendkívül várjuk a váci futamot, mivel Miskolcon sikerült megszereznünk az abszolút bajnoki címet, ezért most alkalmunk lesz teher nélkül, felszabadultan versenyezni. Szeretnénk maximálisan kiszolgálni a szurkolókat, így is megköszönve számukra az egész éves támogatást.”

Előfutóként rajtol a versenyen Holecz Krisztián, aki így nem a stopperóra mutatóinak kattogására, sokkal inkább a keresztben autózásra tudja figyelmét összpontosítani. Krisztián is megosztotta velünk a futam előtti érzéseit: ”Kétség sem fér hozzá, hogy egy parádés futamot szeretnék összeütni a navigátorom segítségével. Mivel nem időre, hanem látványra fogunk autózni, így az akrobatikus megoldásokban nem lesz hiány, ezt garantálhatom.”

A Maricsek Racing Team 7 párosa:

· Varga Bálint – Magyar Gábor

· Vincze Márton – Szedő Csaba

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

· Gyarmati Ariel – Bibliák István

· Holecz Krisztián – Nagy Zoltán

· Joó László – Paizs Róbert

· Maricsek Miklós – Csáki Richard

· Pénzes Csaba – Mészáros Sándor

A csapat minden egyes tagja nagyon várja a hétvégi megmérettetést, szeretnék méltó módon bemutatni Vác közösségének a rally sport minden szépségét. (Johanics Anett) ♦

Szünetel a sejcei buszjárat a hétvégén az autóverseny miatt

Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy a megrendezésre kerülő Speed Rally verseny miatt 2012. szeptember 30-án 730 órától 1730 óráig a Vác, Egyházmöge dűlő – Sejce lakótelep – 2. sz. főközlekedési útvolat érintő, helyi 363. számú autóbuszok a fent említett időben nem közlekednek. Az okozott kényelmetlenségért elnézésüket kérjük. (városháza) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments