Ásott, festett, takarított az egész Vodafone-vezérkar Vácott a Cházár iskolában

Dolgozott a cég elnöke, vezérigazgatója, egy sor helyettesük és még további csaknem félszáz vezető – a Vodafone hazai társaságának csaknem teljes vezérkara az elmúlt héten pénteken a főtéri Cházár András Többcélú Intézményben tevékenykedett, felcserélve a kényelmes íróasztali munkát a lapáttal, a seprűvel, a festőhengerrel, vagy éppen más, fontos takarítóeszközzel.

– Egy kétnapos tréningen veszünk részt, ebből az egyiket Kóspallagon töltöttük – mondta lapunknak Nyilas Orsolya, a cég belső kommunikációs és vállalati felelősségvállalási igazgatója.

– A Vodafone-nál rendszeresen, negyedévente egyszer beiktatunk egy önkéntes napot, amikor közösségünk megkeresi azokat a helyeket, ahol hasznosan tölthetjük el az időt. A választás most Vácra esett, mert megtudtuk, hogy segítségünk révén az iskola jelentős összeget tud megtakarítani és ezt a gyermekekre tudják majd költeni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

A népszerű mobilszolgáltató vezető munkatársai kifestették és kitakarították a tornacsarnokot, az öltözőket, a kiszolgáló egységeket és bekapcsolódtak a környék rendezésébe is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments