Exit – kijárat a mindennapokból: a Picard dinasztia cirkusza veri fel a sátrát a Zöldfa utcai játszótér mellett

A Picard család tagjai Magyarország egyik leghíresebb cirkuszi dinasztia múltra tekintenek vissza. Az Exit Cirkusz alapító tagjai a világ szinte minden országában a leghíresebb cirkuszok porondjain léptek fel, a dinasztia különböző produkcióival. A következő napokban Vácott láthatják őket.

Az Exit Cirkusz megalapításáig hosszú út vezetett. Fellépéseik során a világ nagy cirkuszaiban és Nemezetközi Cirkusz Fesztiválokon sikereket, elismeréseket értek el a magyar cirkuszművészetnek és önmaguknak is. London, New York, Párizs – hogy csak néhány főbb állomás említsünk – sikerei is ösztönözték őket arra, hogy a Franciaországból eredő Picard család cirkuszi hagyományit tovább vigyék.

Ha szeretne ingyen jegyet valamelyik előadásra, olvassa tovább!

– Az Exit Cirkuszt, azzal a céllal alapítottuk meg, hogy a cirkuszművészet hagyományait megőrizve közönségnek egy teljesen újszerű elképzelést valósitsunk meg – mondják. – Fiatalosan, de a tradicionális gyökereket megtartva egy színvonalas családi szórakoztató világot teremtsünk. Igyekszünk műsorainkat úgy összeállítani, hogy azok egyaránt szórakoztatóak legyenek a gyermekek és a felnőttek számára is. Szlogenünk is tükrözi azt ami a célunk: EXIT – Kijárat a mindennapokból!

Új kezdeményezésükkel szeretnék elérni, hogy műsoruk a közönséget kiragadja a mindennapok gondjaiból és önfeledt szórakozással feltöltődve, megelégedetten és boldogan térjenek haza az előadás után és a jövőt illetően legyenek cirkuszbarátok – emelik ki.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Marton Zsolt megyéspüspök tárlatvezetése szombaton - Memento 30

A cirkusz október 23-án kedden 18 órakor tartja első előadását Vácott, s egészen 28-ig itt táboroznak. Sátrukat a Zöldfa utcai játszótér mellett állítják fel.

CSALÁDBARÁT AKCIÓ:
Október 24-én szerdán, minden belépő 1.500/fő
(páholyra nem érvényes!)

Előadások időpontjai:
kedd, szerda, csütörtök, péntek 18 órakor,
szombaton 15 és 18 órakor, vasárnap 15 órakor
Információ és jegyrendelés: 06-30/693-4632

A Váci Napló szerkesztősége felajánlja az EXIT cirkusztól kapott tiszteletjegyeit olvasóinak. Ha valaki szeretne elmenni valamelyik előadásra, kérjük, küldjön nekünk e-mailt a Váci Napló Online oldaláról. A jegyeket majd a cirkusz pénztárában lehet átvenni névre szólóan. Egy jelentkezőnek maximum két jegyet adunk. A kéréseket a jelentkezés sorrendjében tudjuk befogadni. Jelentkezéskor kérjük, jelölje meg, hogy melyik napon melyik előadásra szeretne elmenni.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments