FOCI: Berki Krisztián munkájára a váci csapatnál már nem tart igényt az angol tulajdonos

Berki Krisztián távozik a váci futballból, miután az immár száz százalékos angol tulajdonos nem számít a továbbiakban tanácsadói munkájára – derült ki az angol befektető nyilatkozataiból. A hírről már hetek óra suttogtak Vácott, így azokat, akiknek jó füle van, nem érte meglepetésként az időnként vitatott helyzetekbe sodródott Berki távozása.

Az immár hat esztendeje hazánkban szerepet vállaló angol befektető, John Marshall  az elmúlt időszakban megvásárolta a Dunakanyar-Vác Labdarúgó Kft teljes tulajdoni hányadát. Miután a gazdasági társaság által versenyeztetett NB II-es Dunakanyar-Vác csapatát átvilágíttatta, a tulajdonos folytatni kívánja a konszolidációt, amely személycseréket is eredményez – írja a bizottsági ülésről szóló hírében a vac.hu.

John Marshall nyilatkozata szerint Berki Krisztián elvégezte feladatát és távozik a váci futballélet napi tevékenységéből. A továbbiakban komoly ráfordításokkal előbb stabilizálni kívánják a gazdasági hátteret úgy, hogy a csapat biztosítsa helyét a következő évben induló egycsoportos másodosztályban. Négy-öt esztendő távlatában pedig az új tulajdonos már NB I-es részvételt vár el a váciaktól.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Zsinórban harmadik bajnokinkat is megnyertük!

Mint az hétfőn, a váci önkormányzat gazdasági bizottságának ülésére beterjesztett egyik előterjesztésből kitűnik, a JMV-INVEST Football Club Labdarúgó Kft szándéka szerint Váci Futball Kft néven irányítaná a helyi másodosztályú felnőtt csapatot és a stadion címére bejegyzett telephelykérelemhez szükséges engedélyek beszerzése kapcsán kéri az önkormányzat hozzájárulását. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments