KÉZILABDA: Katzirz Dávid, a csurgóiak kiválósága súlyosan megsérült a váciak elleni meccsen

Katzirz Dávid, a Pick Szeged egykori közönségkedvenc játékosa súlyos vállsérülést szenvedett Vácott, a Csurgói KK játékosaként. A játékos a Délmagyar.hu-nak nyilatkozva elmondta: nagyobb volt az ijedtség, min a baj, ezért reméli, hogy hamarosan visszatérhet a pályára.

– Jól van?

– Köszönöm az érdeklődést, egyre jobban, bár a mozgásban eléggé korlátozva vagyok, ez pedig egy sportoló számára nagyon nagy büntetés.

– Hol értük utol?

– A szülővárosomban, Pécsett. Itt élnek a szüleim, a párom, Edit itt kosárlabdázik, ők sokat segítenek a gyógyulásban, hiszen eléggé ki kell szolgálni. A sérült kezem a testemhez van kötve, még egy pár hétig nem mozgathatom, így most egykezű vagyok.

– Mennyire súlyos a sérülése?

– Először nagyon megijedtem, még az is felmerült, lehet, hogy nem lesz már az igazi a vállam, így akár vége is lehet a pályafutásomnak. Szerencsére jól sikerült a beavatkozás, Erdélyi Gábor, a válogatott orvosa biztat, így ha minden a tervek szerint alakul, akkor jövő januárban a társakkal kezdem el a felkészülést.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szakmai napot tartottak a váci humán szféra munkatársai

– Akkor játszhat akár a szegedi jövő februári meccsen is az NB I-ben?

– Jó lenne, de a lényeg, hogy türelmes legyek, mindent úgy végezzek el, ahogyan azt előírják, nagyon fontos a rehabilitáció. (forrás: Délmagyar.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments