Nyilas Elek: Tallinban fontos mérkőzés vár ránk…

Nyilas Eleket Vácott értük utol, ahol épp edzéstervei közt lapozgatott. Készült a délutáni foglalkozásra, hiszen ő dirigálja az U19-es csapatot. Váratlanul jöttünk, ám mint mindig, ezúttal is készségesen állt rendelkezésünkre.

– Mit vársz, mire számítasz Észtország és Törökország ellen a mieinktől? – indítom a beszélgetést.

– Nyilván ezen csapatok ellen senki nem mehet biztosra, rendkívül nehéz mérkőzésekre számítok. Furcsa, amit mondok, ám szerintem a nehezebb mérkőzés a holnapi lesz számunkra.

Azért mondom ezt, mert a volt szovjet tagállamok bármelyikénél is vendégeskedni nekünk sosem volt könnyű feladat. Az a fajta szellemiség, habitus, amit ők képviselnek, nem fekszik nekünk, és a pályán is nehezebben tudunk alkalmazkodni hozzájuk. Ennek ellenére képesnek tartom a válogatottat a győzelemre, de ehhez minden egyes játékosunknak a maximális tudására és akaratára szükség lesz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Zsinórban harmadik bajnokinkat is megnyertük!

– Azért Törökország ellen sem mehetünk biztosra…

– A törökök elleni mérkőzés végkimenetelét nagymértékben befolyásolja az észtek ellen elért teljesítményünk. Ha győzünk, akkor olyan pluszenergiákkal léphetünk pályára a Puskás stadionban, amely akár egy bravúros győzelmet is kihozhat a csapatból. Ha esetleg a holnapi nap kudarccal végződik számunkra, nos, akkor megkockáztatom, nem leszünk sikeresek Törökország ellen sem. (m.t. -Futballista.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments