Gyermekek is megsérültek a szombat reggeli balesetben az M2-esen

Négy ember – köztük két gyermek – sérült meg súlyosan abban a balesetben, amely szombaton kora reggel történt az M2-es autóút Sződliget és Göd közötti szakaszán – közölte honlapján a Pest Megye Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szombat reggel. A baleset miatt órákra lezárták az autóútnak ezt a szakaszát, amelyen egyébként gyakoriak az ütközések, ezek egyik legfőbb oka a szabálytalan előzés. Az útzárat reggel 9 óra után feloldották.

Két személyautó ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között szombat kora reggel az M2-es autóút Sződliget és Göd közötti részén, amelyben a korábbi információkkal szemben nem két, hanem négy ember sérült meg.

Az elsődleges adatok szerint a főváros felé tartó autó sofőrje, valamint gyermek utasai súlyosan megsérültek. A másik jármű vezetőjét, egy 42 éves püspökszilágyi férfit szintén súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útzár volt érvényben, amelyet reggel 9 óra után feloldottak a Váci Rendőrkapitányság munkatársai.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Megosztott Kossuth-díj a Misztrál együttesnek - Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetés Philipp Frigyesnek, Vác volt főépítészének

Spitz Alexandra, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatott, hogy a tűzoltóknak három embert kellett kiszabadítaniuk a roncsok közül. (MTI) ♦

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments