Kmb-s rendőr kapott irodát a Földváry téren

Három helyen is lesz Vácon körzeti megbízotti iroda, melyek közül egyet a Földváry téren kedden reggel adott át Vác Város Önkormányzata a Váci Rendőrkapitányságnak használatra. Hamarosan a Dózsa György úton és az Újhegyi úton is lesz irodája a rendőri megbízottaknak. A Földváry téri iroda kulcsát Fördős Attila polgármester adta át jelképesen Nagy László rendőrkapitánynak. Azt ígérik, hogy a rendőri jelenléttel a területen javul a közbiztonság.

– A körzeti megbízott irodának van hagyománya Vácon, hiszen a 60-as években működött ilyen Deákváron. Most itt a Földváry téren lesz egy iroda, hiszen itt sokan élnek. Fontos, hogy a polgárok érezzék a rendőri jelenlétet – mondta a polgármester

Megtudtuk a polgármestertől azt is, hogy a helyiséget a város adja a rendőrségnek, melynek egyik célja, hogy javuljon a városrész közbiztonsága.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

A Váci Rendőrkapitányság vezetője, Nagy László arról beszélt, hogy ez a három irodából az első, melyet Vácon átadnak. Mint mondta, bízik benne, hogy beváltják a hozzájuk fűzött reményeket az irodák.

Az átadáson megjelent Mokánszky Zoltán alpolgármester azt hangsúlyozta, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a városban élők biztonságban érezzék magukat.

A kutyásrendőr fogadóórája minden páros héten, kedden lesz a Földváry tér 3. szám alatti irodában.

A körzeti megbízotti működési területek felosztása során Vác négy körzetet, míg Sződ-Sződliget, Kosd-Rád, valamint Csörög-Vácduka egy-egy körzetet alkot, amelyek körzeti megbízottai:

– Mrena Gábor rendőr törzsőrmester – Vác I. körzet, Burgundia – Liget. Fogadóóra minden páros hét kedden 9-11 óra között a rendőrkapitányságon.

– Bőcs Norbert rendőr törzsőrmester – Vác II. körzet, Alsóváros – Csatamező. Fogadóóra minden páros hét kedden 9-11 óra között a Földváry tér 3. szám alatt.

– Tóth Ferenc rendőr zászlós – Vác III. körzet, Deákvár – Törökhegy – Kertváros. Fogadóóra minden páratlan hét szerdán 9-11 óra között a rendőrkapitányságon

– Fazekas József rendőr törzsőrmester – Vác IV. körzet, Kisvác – Lajostelep. Fogadóóra minden páratlan hét szerdán 9-11 óra között a rendőrkapitányságon

– Győrffy Szabolcs rendőr főtörzsőrmester, Sződ – Sződliget. Fogadóóra minden páros hét kedden 9-10 óra között Sződön, 10-11óra között Sződligeten a KMB irodán.

– Oszaczki Róbert rendőr főtörzsőrmester, Kosd – Rád. Fogadóóra minden páratlan hét szerda 9-11 óra között a rendőrkapitányságon. (Váci Napló) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments