Okoskosár – egy segítség a gyermekeknek

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a gyermekek tudatos fogyasztóvá válásában szeretne szerepet vállalni a mai kornak megfelelő csatorna, az internet segítségével, a www.nfhokoskosar.hu weboldalon. A honlap indításával a fogyasztóvédelmi hatóság a legfiatalabb rétegek oktatását, játékos módon való tanítását célozta meg, különös tekintettel a 3 és 10 év közötti gyermekek célcsoportjára. Hasznos segítség lehet a családoknak.

Fogyasztóvédelmi szempontból kiemelkedően fontos ez a célcsoport, mert a gyermekek ezekben az években a legfogékonyabbak az új ismeretekre, így meghatározó, milyen pozitív mintákkal találkoznak ebben az időszakban.

Mindemellett, az életkori sajátosságok miatt, ez egy kiszolgáltatott korcsoport, így rajtuk keresztül a szülőket is szeretnénk elérni az “együtt tanulás” szórakoztató formájában. A szülőkre is gondolva a honlap jobb oldali menüjében olyan anyagokat tartalmaz a felnőtt fogyasztók részére, melyeket kisgyermekes szülőként nagy hatékonysággal tudnak hasznosítani a mindennapi életben. (Váci Napló) 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments