Már Vácon, a Széchenyi utcában is rezeghetünk a FLABéLOS-szal

Flabélos-Széchenyi-utcaMár sokan ismerik Vácon a FLABéLOS-t, hiszen hetek alatt népszerűvé vált főleg a hölgyek körében, akiknek nem sok idejük van, de mégis szeretnék magukat formában tartani. Az elsők között volt ennek a csodagépnek a népszerűsítésében a FLABéLOS Kuckó Deákváron. Richterné Balla Bernadettet, a tulajdonost a terveikről kérdeztem, hiszen sok változást hozott az életükbe 2013. Többek között új üzletük nyílt Vácon a Széchenyi utcában (képünkön).

– Milyen újdonságokkal készültetek az új évre?

– Az első és legfontosabb változás az életünkben, hogy már nem csak Deákváron, a Deákvári főút 19. szám alatt várjuk az edzeni vágyókat, hanem a város szívében a Széchenyi utca 2-ben is, a főtér sarkától az első kapualjban. Aki most vesz 10 alkalmas bérletet, az január 16-ig 3000 forintért vásárolhatja meg. A Relax Egészségstúdióban több szolgáltatást is tervezünk a jövőben, de erről majd hirdetéseinkben és a Facebook oldalunkon olvashatnak (flabeloskuckóvác).

– Milyen jellegű szolgáltatásokra gondoltok?

– Jógaoktatás felnőtteknek, és baba-mama jóga, fitnesz edzések, energetikai kezelés, különböző masszázsok. Várjuk szakemberek jelentkezését, akik szívesen dolgoznának együtt velünk.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  "Deákvár 125" Kiállítás megnyitó a Deákvári főtéren

– Történt változás Deákváron is?

– Igen, ott is bővült a szolgáltatás, hiszen január 1-től már ki lehet próbálni az OTO Power Foot BF-1000-es gépet (képünkön), amely nagy felületével, airbag technológiájával és egymástól függetlenül működő, egyedi görgőivel a valódi talpmasszázs és reflexológiás kezelés hatását éri el. Az OTO BF-1000 kettős masszázs funkciója nagyban élénkíti- a vérkeringést. Már 10 perc masszázs után érezhető a szétáramló melegség a lábakban, mely a felfokozódott vérkeringés által előidézett természetes reakció. Bérleteseink számára a talpmasszírozó és az OTO Chili hasgép térítésmentesen használható.

– Lesznek különleges akciók is az új évben?

– Igen, már van is. Aki már vett nálunk bármilyen bérletet, és vállalja, hogy megadja telefonos illetve email elérhetőségét, a második és minden utána vásárolandó bérletét kedvezményesen veheti meg. Részletekről bővebb információ az üzleteinkben. Folyamatban van egy közös promóció a Széchenyi utcai üzletünkkel szomszédos szépségszalonnal , melynek keretében vendégeink kedvezménnyel vehetik igénybe ezen szolgáltatásokat is. (x) ♦

A FLABéLOS Kuckó (Deákvári főút 19.) meghosszabbított nyitva tartással – reggel 8 órától, este 8 óráig – továbbra is várja vendégeit! Bejelentkezés: 06-20/543-8230,06-70/604-4227

A Relax Egészségstúdió (Széchenyi utca 2.) 10 órától 18 óráig, igény esetén hosszabb nyitva tartással várja vendégeit. Bejelentkezés: egyelőre a deákvári telefonszámokon.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments