Tehetséges fiatalok jutottak a váci Ki Mit Tud döntőjébe

kocsis-tiborMintegy egy évtized után ismét tehetségkutató versenyt szervez a váci Madách Imre Művelődési Központ a váci és környékbeli fiatalok számára. A korábban beharangozott megmérettetésre több mint húsz egyéni előadó, illetve csoport jelentkezett. A részt vevők február 23-án mutathatták be először produkcióikat a zsűri számára az elődöntő során. A most továbbjutott fiatalok március 2-án, szombaton 18 órakor bizonyíthatnak újra a döntőben.

A Ki Mit Tud döntőjébe jutottak: Szabados Alexandra ének; Dudás Zsófia ének; Szreseny Dóra ének; Lázi Zsuzsi ének; Gubits Blanka ének; Kis Olivér Rudolf ének; Polgár Balázs komolyzene; Dancer shadows eight forever moderntánc; Sóti Barbara moderntánc; Dynamic junior II. moderntánc; Dynamic I. moderntánc.

A Ki Mit Tud zsűritagjai: Homonyik Sándor énekes, Józsa Gabriella táncművész, Kátai Katalin koncertmester, Major Balázs előadóművész és Cserepka Balázs diákpolgármester. Az este sztárfellépői: Kocsis Tibor (képünkön), az X faktor 2011. évi nyertese és a No Comment Hip-hop Tánciskola, akikkel legutóbb a Dal című műsorban találkozhattunk Péter Szabó Szilvi háttértáncosaiként. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments