Már nem támadhat nőkre a Pest megyei rém

bilincsbenMár elfogta a rendőrség azt a csörögi fiatalt, aki rettegésben tartotta két napig a környező településeken élő nőket. A férfi ugyanis két nap alatt két nőt is megtámadott fényes nappal. Az egyiket meg is erőszakolta – olvasható a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. Arról azonban nem ad pontos tájékoztatást a rendőrség – az áldozatok kérésére -, hogy pontosan hol történtek a támadások – írja a hir24.hu.

Első áldozatára egy vasúti megállónál rontott rá, hétfőn a déli órákban. A nő a vonathoz sietett, amikor a tettes elkapta, szexre akarta kényszeríteni, fenyegette. Dulakodni kezdtek, áldozata próbálta megvédeni magát, ám a férfi ekkor előrántott egy csavarhúzót és szúrt: többször, a combjába. Még ekkor sem bírt kiszemeltjével, így kétszer beleharapott.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

Szerencsére éppen egy szerelvény futott be az állomásra, az erőszakos fiatal így nem tudta véghezvinni tervét. Felkapta a nő táskáját és elszaladt.

Egy nap sem telt el, ismét támadásba lendült.. Egy kerékpárúton kapta el következő áldozatát kedd reggel. Egy futó nőre esett a választása, késsel kényszerítette, hogy bemenjen vele a fák közé. Kiszemeltje nem mert ellenkezni, követte a fiatalt, aki a bokros területre érve megerőszakolta. A férfi mielőtt elmenekült, elvette a nő mobiltelefonját.

A támadót még aznap este elfogták a nyomozók a Csörögön. A 23 éves gyanúsított ellen egyebek mellett erőszakos közösülés miatt indult eljárás. A rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását is. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments