Vácon is gyűjti a Fidesz a további rezsicsökkentésért az aláírásokat

Aláírás gyűjtésSok más városhoz hasonlóan Vácon is gyűjti a Fidesz helyi szervezete az aláírásokat a további rezsicsökkentés megerősítésére a lakosság körében – ezt jelentette be Pető Tibor, a párt váci elnöke. Mint mondta, az áram- és a gázszolgáltatás után további területen szeretne a kormány csökkentést végrehajtani. Hangsúlyozta: Magyarország nem hagyja magát! Aki szeretné támogatni a kezdeményezést, az Vácon a következő két-három hétben teheti ezt meg.

– Európában nálunk a legmagasabbak a rezsiköltségek és ezt mindenki a saját bőrén is tapasztalhatja. Ezért látta a Fidesz indokoltnak, hogy csökkenjenek a kiadások. Amennyiben a szemétdíjnál is végre kell hajtani a költségek mérséklését, úgy a Váci Hulladékgazdálkodási Kft ezt meg fogja tenni.

Az aláírásgyűjtés helyszíneit sorolta fel Schmuczer Istvánné, a párt önkormányzati képviselője. A standokat a váci vasútállomásnál, a Magyar utcai diszkontnál, a Tesconál, a piacon, és a deákvári diszkontnál találhatják meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Magánéleti zaklatásért feljelentést tesz dr. Csereklye Krisztina, aki bemutatta az egyesület egyik képviselőjelöltjét

– Minden körzetnek megvannak a képviselői, akik megbízólevéllel és igazolvánnyal is rendelkeznek – mondta.

A helyi Fidesz reméli, hogy minél több helyi és környékbeli él majd az aláírás lehetőségével. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments