Három órás Mága-koncert a Hősök templomáért

MÁGA ZS_2013Nem várt hatalmas sikert hozott a szombati jótékonysági koncert, amelynek célja az épülő és már szerkezetkészen álló Damjanich téri Hősök templomának befejezéséhez való adománygyűjtés volt. Az eredetileg a sportcsarnokba tervezett, majd technikai okok miatt három nappal a kezdés előtt a művelődési központba áttelepített programra csaknem félezren váltottak jegyet és többen még adományt is adtak. Mága Zoltán hegedűművész és zenekara koncerteken ritkán tapasztalható hangulatot varázsolt a nézőtérre és magas színvonalú, virtuóz játékával többször is vastapsra késztette a hálás publikumot.

A végén több ajándék is gazdára talált, Csuka Tamás nyugalmazott tábori püspök, református lelkész egy Bibliával ajándékozta meg a hegedűművészt, Fördős Attila polgármester a város ajándékát adta át Mága Zoltánnak és egy-egy virágcsokrot az ugyancsak nagy sikert arató két vendégművésznek, Pándi Piroskának és Cserpes Laurának. Egy Angliából csak a koncert miatt Vácra látogató hölgy egy CD-t kapott a művésztől, egy másik idős, 90 éves hölgy szintén, de ő adott is a Mága Zoltánnak egy általa hímzett házi áldást.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Országos 2. helyezett lett a földvárys diák

[flgallery id=6 /]

Az előadás végén a művész megköszönte a szervezésben segítőknek is a munkát. A csaknem három órás produkció végén percekig zúgott a vastaps, a közönség felállva köszönte meg a felejthetetlen élményt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments