Megújul a város honlapja

VacA polgármesteri hivatal és a Dunaweb Kft az elmúlt hónapokban elkészítette a www.vac.hu honlap arculati és tartalmi átalakítását. A honlap arculatában történt változások: a Vác és Környéke TDM Nonprofit Kft KMOP finanszírozású projektjének keretében elkészített turisztikai arculatterv egyes elemeinek átemelése, a hagyományos arculati elemek mellett, melynek eredményeképpen egy megújult, vidám, modern hangulatú megjelenés alakult ki.

A honlap tartalma is megújult, lapozható hírblokk, kettős menürendszer a lapot látogató egyes csoportok (helyi lakosok, vállalkozások, kül- és belföldi turisták, érdeklődők) érdeklődési köreinek megfelelően, új, naptár formájában megjeleníthető programmodul, központi dokumentumtár, képtár, új, egységes, kulcsszavas kereső motor került kialakítása. Ezen változásokkal egy minden részében korszerű, átláthatóbb, modernebb, maximálisan felhasználó-barát felületet alakítottak ki.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Nagy a szárazság, ezért ne vágd tövig a kertedben a füvet

Az elkezdett fejlesztéseket a következő időszakban is folytatják. Az új szerkezetű és arculatú honlapra való technikai átállás április 27-28. között zajlik, ebben az időben néhány órás kiesés lesz, várhatóan az éjszakai órákban a honlap elérhetőségében, ezért türelmüket és megértésüket kérik.

Bíznak benne, hogy az új honlapot is szívesen és megelégedéssel fogják látogatni, a keresett információkat könnyebben és egyszerűbben megtalálják. ♦

 

 

14 napos próbaolvasás!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments