Pályázat: Egészségtábor 2013

Egészségtábor 2012A Területi Összefogással a Megelőzésért Alapítvány, a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Vác Város Környezetvédelméért Alapítvány, „Egészségtábor 2013” címmel, környezetvédelmi, drog megelőzési és baleset-megelőzési pályázatot hirdet. A pályázat célja: az általános iskolák tanulóinak környezetvédelmi, drogmegelőzési és közlekedésbiztonsági nevelése.

A pályázók köre: Vác és a környékbeli általános iskolák 6-7 osztályos tanulói. Egy pályamunkát csak egy gyermek adhat be, nincs lehetőség a közös pályázásra. Az általános iskolák fiatalabb és idősebb korosztályainak tanulói is pályázhatnak, ők azonban csak külön díjban részesülhetnek, ha a zsűri kiemelkedőnek tartja a pályamunkáikat. A táborozást csak a 6-7. osztályosok nyerhetik.

A pályázat beadásának határideje: május 10 péntek délelőtt 12 óra.

A pályázat leadásának helye: polgármesteri hivatal (Március 15. tér 11. sz.) 1. emeleten lévő környezet és természetvédelmi iroda. A pályamunkákat Czadró Krisztina környezetvédelmi munkatárs veszi át. Kérjük a pályázatok hátoldalára, írják rá az iskola, és a pályázó nevét, címét és az osztályát.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

A pályázati eredmények kihirdetése: május 15. szerda 17 órakor a Madách Imre Művelődési Központ Átrium Galériájában (Vác, Dr. Csányi László krt. 63.).

A pályamunkák címei, témakörei:

Környezetvédelmi témában:

– A kerecsensólyom család ünnepel. (A kerecsensólyom családnak a www.mavir.hu weboldalon nézhetsz utána.)

– Az indiánok és a természetvédelem.

Drogmegelőzési témában:

– Te tudod, mik azok a drogok?

Baleset-megelőzési témában:

– Egyszer kipróbáltam a marslakó haverom motorját és nagyon király volt.

A pályamunkák megfogalmazása: képzőművészeti alkotás (rajz, festmény, grafika, számítógépes grafika nyomtatott formátumban és egyéb vizuálisan megfogalmazott, kiállítható anyag.).

A pályamunkák mérete: az alkotások kivitelezésére, megvalósítására nincs semmiféle megkötés, viszont nem lehet nagyobb A/2-nél a mérete.

A pályamunkák díjazása: a legjobb 30 pályamunka készítőjét a 6-7 osztályosok közül, május 26. vasárnaptól, május 29. szerdáig, ingyenes négy napos balatoni táborba -„Egészségtábor”- visszük. A kisebbek, és nagyobbak kiemelkedő munkáit különdíjjal jutalmazzuk. A díjak kiosztására, és a táborozással kapcsolatos tudnivalók ismertetésére a kiállítás megnyitóján kerül sor.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb parkolóhelyek épültek Alsóvároson

A pályázattal kapcsolatos további információk:  Bíró György – Vác Város Környezetvédelméért Alapítvány titkára; tel.: 06 -30/9 213 -924; e-mail: birogyorgy@yahoo.com

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments