Spanyolországban is jó volt magyarnak lenni!

Rippel-testvérek - fotó Iványi AurélMár hetek óra az Attraction árnyékszínházzal van tele a média, sikeres előadásukat mi is megmutattuk, ezt itt lehet elérni. Lehengerlőek voltak, azonban nem ők az egyetlenek! A Rippel testvérek konkrétan megnyertek egy tehetségkutatót! A spanyol tehetségkutatón lehengerlő sikert aratott a magyar testvérpár, akik olyan artista produkciókkal váltak híressé, amelyek bár olykor életveszélyesek, mégis extatikus élményt nyújtanak a közönség számára.

– Érkezett hozzánk egy felkérés a spanyoloktól, miszerint láttak minket a YouTube-on, és szeretnének elhívni minket a versenybe. Addig a pontig, amíg ott nem voltunk, teljesen szkeptikusan kezeltük a dolgot. Úgy voltunk vele, hogy jó-jó, elmegyünk, aztán meglátjuk, mi lesz. Majd túljutottunk az elődöntőkön, és azt vettük észre, hogy ott állunk a döntőben, aztán kimondták a nevünket – nyilatkozta Feri a Nők Lapja Cafénak.

[embedplusvideo height=”402″ width=”500″ standard=”http://www.youtube.com/v/mUcOZYrduvM?fs=1″ vars=”ytid=mUcOZYrduvM&width=500&height=402&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5868″ /]

 

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Jövőálló hivatások, személyre szabott figyelem: benéztünk az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára

Rippel Ferenc és Rippel Viktor, bár meglepődtek a külföldi első helyezésen, nagyon boldogan fogadták. Ők azok a tehetségek, akik soha nem szállnak el a sikertől. Alig hogy megélték a nyeremény diadalát, máris új, titkos tervük van, amivel valami újabb dobásra készülnek.

– Meghívtak egy hasonló versenyre minket Franciaországba is. Negyvenévesek elmúltunk, a tanítványaink előtt ez a legjobb példa, hogy negyven után is van élet, nem kell és nem szabad feladni az álmainkat – mondták. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments