Váci Dunakanyar Színház: a jövő pénteken újabb előadás lesz

Béres Ilona és Torday TeriA Váci Dunakanyar Színházban április 19-én Béres Ilona és Tordai Teri lép fel. A színház elsősorban más társulatok produkcióit fogadja be, de saját bemutatók – elsősorban kamaradarabok és önálló estek – is helyet kapnak a repertoárban – közölte Kis Domonkos Márk, a teátrum igazgatója. Évi tíz saját és 58 megvásárolt zenés, prózai, ifjúsági és egyéb darabot terveznek – magyarázta a direktor. Az április 6-i megnyitóról több média is részletesen beszámolt.

Az áprilisi bemutatók közül kiemelte: 19-én az Örkény István Macskajátéka alapján készült, A Szkalla lányok című színmű látható Béres Ilona és Tordai Teri (képünkön) közreműködésével. Április 26-án a Telefondoktor című bohózaton tapsolhat a közönség. A nyári szünetben előreláthatólag a V4 Fesztivál és Színházi Találkozó programjai zajlanak a váci színházban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Elismerés a Vác Városi Levéltárnak és a Madách Imre Művelődési Központnak

Az igazgató tájékoztatása szerint a viszonylag csekély távolság miatt főként fővárosi színészeket foglalkoztatnak egyedi szerződéssel, de elfogadták meghívásukat vidéki és határon túli magyar színházak is. A jegyek árát igyekeznek a budapesti árak alá szorítani. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments