Elektródáktól vajúdott két önkéntes pasi

vajúdó férfiakSzülési fájdalmak gyötörtek két férfit az Egyesült Államokban: a vajúdás érzését mesterségesen keltették bennük fájdalomszimulátorral, hasfalukra rögzített elektródák révén – számol be a hírről az informed.hu.  A két önkéntes egymás mellett feküdt egy-egy ágyban a kísérlet alatt, mondhatni „versenyt fájtak”, és ahogy erősödtek a fájások, egyre kínosabbnak érezték a dolgot, végül már kiáltoztak kínjukban. A „szülésre” elkísérték a férfiakat feleségeik, akik végig velük voltak – és nagyokat kacagtak.

„Nem volt jó. Anyukám, már akkor is szuperhős vagy, ha a szülésedet csak megközelítette az, amit éreztem” – mondta feleségének az egyik alany.

[embedplusvideo height=”326″ width=”530″ standard=”http://www.youtube.com/v/ZlsPXpR2ORU?fs=1″ vars=”ytid=ZlsPXpR2ORU&width=530&height=326&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1526″ /]

 

A tesztelésről videó készült, amely anyák napján került fel a világhálóra. A Yahoo amerikai hírportál nyomozása szerint nagy valószínűséggel egy michigani szülészeten vették fel, ahol van ilyen szimulátor.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb parkolóhelyek épültek Alsóvároson

Két holland férfi egyébként hasonló szimulátoros vajúdáson ment keresztül még januárban tévéadásban a Kísérleti nyulak című show-sorozatban. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments