FLABéLOS: mozogva adakoztak a Pacsirta utcai gyermekeknek

Pacsirta utcai gyermekotthonÁprilisra tartósélelmiszer-gyűjtést hirdetettek meg két helyen is: a Széchenyi utcai Relax Egészség Stúdióban és a deákvári Flabélos Kuckóban. Az összegyűlt adományokat a Szent Anna Karitász csoport segítségével juttatták el a Pacsirta utcai gyermekotthon kis lakóinak kedden.

A gyerekek már a kapuban kérdezősködtek, hogy mit hoztak nekik. Egyikük játékokra tippelt, mint mondta távirányítós helikoptert szeretett volna. De azért az élelmiszernek is nagyon örültek, 20 kicsi kéz cipelte be a cukrot, lisztet, kakaót és sok más finomságot.

Az intézmény vezetője, Huba-Enyedi Judit nagy meglepetésnek és örömnek nevezte, hogy ilyen segítség érkezett. Azt mondta: az a legnagyobb meglepetés neki, hogy a Flabélos-ra járók ennyi mindent felajánlottak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Molnár Bence a színház új művészeti vezetője Vácról indult, Vácra érkezett

Richter József, a Relax Egészség Stúdió és a Flabélos Kuckó ügyvezetője elmondta: jó érzés volt látni, ahogy gyűlnek az adományok.

– Lehet, hogy mi kis cég vagyunk, de azt gondolom, hogy ha tudunk, miért ne adjunk olyanoknak, akik rászorulnak. Ez motivált minket, akkor, amikor elindítottuk ezt a kampányt – mondta.

A tartós élelmiszerek mellett a nevelőknek Flabélos bérletekkel is kedveskedett Richter József.

Tomori Pál, a Szent Anna Karitász Csoport vezetője – akit a gyerekek csak Pali bácsiként üdvözöltek – arról beszélt, hogy jó példával járt elől a cég, hiszen a kisvállalkozásoknak példát mutatva erejéhez mérten segített.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Makóra költözik az üzletág, elbocsátások lesznek a ContiTechben

– Ma minden segítségre szükség van, hiszen Vácon és környékén rengeteg szegény család él – mondta.

Richter József végül köszönetet mondott mindazoknak, akik felajánlottak tartósélelmiszert a Pacsirta utcai gyerekeknek. (Váci Napló)

 

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments