Kézilabda: sikerrel búcsúzna a Balatonfüred Vácon

kézilabdaA 2012/13-as szezon utolsó bajnoki mérkőzését játssza a Balatonfüredi KSE NB I-es férfi kézilabda együttese vasárnap a Vác otthonában. A Balatonfüred azzal a céllal vágott neki az alsóházi, 7-11. helyért zajló rájátszásának, hogy mielőbb bebiztosítsa a bennmaradást, lehetőleg a legelőkelőbb helyen, másrészt pedig veretlenül szerette volna zárni ezt a szakaszt.  A 7. helyezést már két hete megszerezte, de egy mérkőzést még sikerrel kell megvívnia.

A Vác ellen az alapszakaszban felemás mérleget tudott felmutatni a BKSE, hiszen a nyitófordulóban 27:24-re legyőzte az újoncot, aztán idegenben váratlan és nagyarányú vereséget szenvedett 27:17-re. A nem várt fiaskóért a rájátszásában 32:21-gyel vágtak vissza a balatoniak, s most újabb győzelemre készülnek.

A pontvadászat utolsó összecsapásán egyik csapat vállát sem nyomja különösebb tét, hiszen a Balatonfüred már biztos hetedik 23 ponttal, a Vác pedig biztos bennmaradó, legjobb esetben nyolcadik 16 ponttal.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

Sótonyi Lászlót, a fürediek mesterét ismerve azonban biztosan nem hagyja, hogy tanítványai félvállról vegyék az összecsapást és a két pont megszerzését tűzi majd ki feladatként. Várhatóan újra több fiatal is lehetőséghez jut, akik megmutathatják, hogy a jövő csapatát építve is lehet rájuk számítani.  (veol.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments