Újabb távozó: Mayer Szabina Fehérvárra igazolt

Mayer Szabina kézilabda-szerkA távozó játékosok és egy friss igazolás tette különlegessé a Fehérvár KC csütörtöki edzését. A nyáron távozó játékosok nagy része, így Triscsuk, Lelkes és Szikora utoljára vett rész az FKC Pål Oldrup Jensen vezette foglalkozásán, míg a Fehérvár KC friss igazolása, a Vácról érkező Mayer Szabina még csak most ismerkedett a norvég vezetőedző foglalkozásainak ritmusával. Nemrég derült ki, hogy Barján Bianka is elhagyja a Vácot.

Mayer Szabina – aki a 2007/2008-as szezonban egy évig már játszott Fehérváron, akkor 27 meccsen 84 gólt szerzett – első FKC-s interjúját a bajnokokvarosa.hu-nak adta, melyben elmondta: nagyjából három hete dőlt el, hogy a fehérvári csapathoz igazol, mellyel mindenképpen szeretne a bajnokságban és a kupában is a legjobb négybe jutni a következő szezonban.

[embedplusvideo height=”309″ width=”500″ standard=”http://www.youtube.com/v/TiqOxxmseCk?fs=1″ vars=”ytid=TiqOxxmseCk&width=500&height=309&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6172″ /]
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments