Labdarúgás: komolytalan újpesti igény

John MarsallKorábban a nemzetisport.hu híre alapján beszámoltunk róla, hogy a tavasszal az MLSZ által az NB II-ből kizárt Vác az Újpesttel tárgyal a lila-fehérek NB III-as indulási jogának átvétele ügyében. Az egyeztetések azonban megszakadtak, az üzletből ilyenformán nem lesz semmi.A Nemzeti Sport Online információi szerint az üzlet azért nem jön létre, mivel a lila-fehérek kétszázmillió forintot szeretnének kapni az NB III-as jogért, ezt pedig a váciak sokallják. Utóbbiak most keresik a további lehetőségeket, hogy NB III-as indulási jogot szerezzenek, azonban az idő szorítja őket, hiszen az MLSZ versenybizottsága hétfőn tanácskozik az NB II-es és az NB III-as nevezések ügyében.



Ha a hír igaz, akkor az újpestiek nagy valószínűség szerint nem is nagyon akartak megállapodni a váciakkal, mert ez a 200 milliós összeg a magyar labdarúgás pénzügyi viszonyait ismerve akkora pénz, amelyből egy szerényebb költségvetésű másodosztályú klub működik egy egész szezonban. A jelenleg az utánpótlássportra épülő Vác Városi Labdarúgó SE viszont biztosan nem rendlkezik ekkora összeggel, a klubot támogató John Marshall (képünkön) pedig már kétszer is nagy pénzeket veszített – egyszer Vácott, egyszer Egerben – a rosszul megkötött szerződései miatt, tehát valószínűleg ő sem akar nagyon ismét a zsebébe nyúlni és az Újpestnek fizetni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

A tavaszi kizárás következtében egyébként a Vác saját jogán elvileg csak a megyei I. osztályban indulhat a nyáron. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments