Rendőrségi riasztás egy ronda örömlány miatt

örömlányÖrömlány csúfsága miatt telefonált a rendőrségnek egy férfi Nagy-Britanniában: fel akarta jelenteni a prostituáltat a kereskedelmi törvény alapján.


 

A solihulli rendőrség diszpécsere alig hitt a fülének, amikor meghallotta a felháborodott férfi problémáját, de hamar bizonyossá vált, hogy nem viccről van szó. A férfi elmondta, hogy előzetes telefonos egyeztetés után egy szálloda parkolójában találkozott a prostituálttal, aki beszállt autójába. Pásztoróra helyett azonban viharos veszekedés következett: a minőségi kifogás az örömlányt úgy feldühítette, hogy kikapta a férfi kocsijában az indítókulcsot a helyéről, és hozzávágta megrendelőjéhez.

A rendőrség elmagyarázta a férfinak, hogy a nő nem követett el semmi törvénysértőt, ő viszont igen, és hogy a rendőrség indokolatlan hívásáért fél év börtönt is kaphat – adta hírül a The Daily Mirror című brit lap.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Kedvez az időjárás, jól haladnak a kertészeti munkákkal

A kereskedelmi törvény 1979-es. Előírja, hogy egy portékának kielégítő minőségűnek, a használati célnak megfelelőnek kell lennie, továbbá meg kell felelnie a termékleírásnak. A férfi szerint főként ez utóbbival sértette meg a nő a törvényt, mivel fénykép nélküli újsághirdetésében – és telefonon is – a valóságosnál vonzóbbnak írta le magát. (hirado.hu) ♦

Csatlakozz hozzánk!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!