Baleset az M2-esen – Egy lengyel nő halt meg

M2 autóút balesetveszélyes útszakasz táblaEgy lengyel nő halt meg az M2-es autóút 26-os kilométerénél történt péntek délelőtti balesetben – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. A karambolban az első információkkal szemben négy ember sérült meg.


 

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a balesetben három jármű – két lengyel személygépkocsi, valamint egy magyar kisteherautó – ütközött össze. Az egyik lengyel autóban utazó nő meghalt, a jármű vezetője és a hátul utazó két gyermek, valamint a kisteherautó sofőrje megsérült, a harmadik kocsiban pedig anyagi kár keletkezett.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a 2-es számú főútra terelik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
A püspök beszélt a zöld böjtről is húsvét kapcsán

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese közölte, a két gyermek tíz év körüli, egyikük súlyosan, másikuk könnyebben sérült meg. Egy 50 és egy 40 év körüli férfi könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszínre három rohamkocsival érkeztek ki a mentők.

Spitz Alexandra, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője közölte: a helyszínre a váci tűzoltók vonultak ki, áramtalanították a járműveket, majd kiemelték a roncsból a halálos áldozatot. (MTI)

Csatlakozz hozzánk!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!

Csatlakozz hozzánk és mondd el a véleményed!

avatar
  feliratkozás  
visszajelzés