Kézilabda: Korsós sorsa ezen a héten dől el

Korsós Ádám férfi kézilabda-szerkA Váci KSE felnőtt csapata a Csurgó elleni edzőmérkőzéssel búcsúzott a budapesti Elektromos Sportcsarnoktól, ahol a felkészülés elmúlt három hetét töltötték. Ez a búcsú annak ellenére remekül sikerült, hogy Lendvay Péter (bal váll sérülés), Császár Ferenc (lovaglóizom-húzódás), és Kocsi András (vírusfertőzés) egyáltalán nem léptek pályára.Az első félidő kiegyensúlyozott játékot hozott, a hazai csapatban ekkor a 4 gól mellett 3 kapufáig jutó Korsós Ádám (képünkön) jeleskedett, akivel kapcsolatban ezen a héten dől el, hogy – a korábbi hírekkel ellentétben – mégis Vácott folytatja-e a pályafutását.


A középső védekezésünkben viszont akadtak hiányosságok, mert a térdsérüléssel bajlódó Bajorhegyi Ádám nem tudta (nem tudhatta) kellően segíteni társait. A végeredmény: Váci KSE – Csurgói KK 26-24 (12-14).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Superenduro GP: Liszka Roland erős világbajnoki szerepléssel jelentkezett

Összegzésül elmondható, hogy bár egy edzőmeccsből sosem lehet messzemenő következtetéseket levonni, és bajnoki bónuszpontokat sem adnak érte, azért ez egy olyan találkozó volt az augusztusi kánikulában, amire bátran lehet építeni a jövőben – fogalmazzák meg a véleményt az egyesület honlapján. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments