Több pályázati lehetőséget remélnek a vendégvárók

Fónagy IstvánAz augusztus 20-i nemzeti ünnephez kapcsolódóan – mint már megírtuk – közösségi Pro Urbe-díjjal ismerte el az önkormányzat a Vendégvárók Váci Egyesületének tevékenységét.



A Konstantin téri megemlékezésen a kitüntetést átvevő Fónagy István elnökkel a múlt hét egyik derűs délutánján sikerekről és hiányosságokról egyaránt szót ejtettünk borházuk – fogadójuk udvarán.

– Az egyesületet tizenhét taggal alapítottuk, jelenleg tizenkettő az aktív taglétszám, de esetünkben nagyon fontos szereplők az úgynevezett pártoló vállalkozások. Mert a késő tavasztól kora őszig tartó idegenforgalmi főszezonban sokan csatlakoznak hozzánk, úgymond idény jelleggel, és  talán sokaknak meglepő lesz, de egy-egy fodrászat, gyógyszerbolt, patyolat, szerviz, virágüzlet is, hogy csak néhány különlegesebb példát említsek. Velük együtt igazán teljes a palettánk, hiszen így szinte bármiben tudunk segíteni a városban vendégeskedőknek, akik hozzánk fordulnak valamilyen igényükkel – mondta elöljáróban Fónagy István.

A cikk teljes terjedelmében a Váci Napló szeptember 27-i pénteki számában olvasható.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments