SPORT: majdnem tökéletes volt a hétvége

szurkolásMajdnem tökéletesen sikerült sportszempontból az elmúlt hétvége a váci csapatok számára. Női és férfi kézilabda csapatunk győzött, labdarúgóink meglepetésre gól nélküli döntetlent értek el a szezon utolsó hazai meccsén.

Bejutott a női kézilabda EHF Kupa nyolcaddöntőjébe a Vác, miután a hazai hétgólos sikert követően – és a második félidőben a cserejátékosokat szerepeltetve – 25-24-re kikapott a holland VOC Amsterdam otthonában.

Idehaza azonban jelentős előnyt szereztek a lányok, így egy percig sem forgott veszélyben a továbbjutás:   VOC Amsterdam (holland) – Ipress Center-Vác 25-24 (9-16). Továbbjutott a Vác, 49-43-as összesítéssel. A nyolcaddöntő sorsolását kedden rendezik Bécsben.

A férfi kézi NB I-ben végre úgy játszott csapatunk, ahogy már eddig is kellett volna, s hét góllal nyert a PLER ellen: Váci KSE–PLER-Budapest 27–20 (15–9).  Rosta István: – Fontos győzelmet arattunk. Ismét bebizonyosodott, hogy a csapat csak együtt, a közönség támogatásával tud sikeres lenni.

Nem sikerült a győzelmet megszereznie a megyei első osztályban listavezető focicsapatunknak a szombati hazai mérkőzésén: Vác FC – Viadukt SE – Biatorbágy 0-0. A mérkőzésen csapatunk fölényben játszott, helyzetei is voltak, de az ellenfél jól védekezett és így meglepetésre a váciak a szezonbeli harmadik döntetlenjüket könyvelhetik el. A második Érd egy pontra felzárkózott mögénk. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments