Vádat emelnek a Vácott lövöldöző diák ellen

rendőrautóA Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott garázdaság vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 16 éves váci lakos ellen – írja a police.hu.

A nyomozás során beszerzett adatok szerint a 16 éves fiú 2013. szeptember 20-án 9 óra körüli időben egy légpisztollyal szándékosan rálőtt a Vác egyik utcájában parkoló személygépkocsira – erről lapunkban és online oldalunkon is beszámoltunk (korábbi hírünket itt olvashatják).

Az autónak a lövés következtében betört a hátsó szélvédője, valamint megsérült a hátsó lámpabúrája és a csomagtartója is. A 16 éves fiút a váci rendőrök elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését és azt azzal magyarázta, hogy osztálytársának meg akarta mutatni, hogy milyen messzire tud a légpisztollyal lőni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

http://www.police.hu/sites/default/files/images/20130312161841.jpg

Az ellene – szabadlábon hagyása mellett – folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészség részére. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments