Eltévedtek a Börzsönyben, reggelig fagyoskodtak

kirándulók a Börzsönyben-520A Börzsönyben, a szabad ég alatt töltötte hétfőre virradóra az éjszakát egy apa két, tíz év körüli gyermekével. Reggel találták meg az eltévedt családot.

A férfit, a kisfiút és a kislányt reggel 7 óra körül találták meg az erdőben a kutyás mentők, a rendőrök és az erdészek, a családnak az ijedtségen kívül más baja nem esett.

A férfi a két gyerekkel vasárnap délután indult el kirándulni Királyrétről, de amikor rájuk sötétedett, eltévedtek. A segélyhívás este 11 órakor futott be tőlük a nagyhideghegyi turistaházba, ezt követően nagy erőkkel kezdték meg felkutatásukat. Az akcióban a kutyás mentőkön kívül részt vettek a váci és a készenléti rendőrök, a katasztrófa-elhárítási csoport, illetve a helyi erdészek is, összesen mintegy hatvanan.

Halló-kockaA család nem sérült meg, ugyanakkor megviselte őket a mínusz hat fokos erdei éjszaka, ezért a mentők a váci kórházba szállították őket megfigyelésre. Lapunk úgy tudja, mindannyian jól vannak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

Mint a Váci Napló is megírta, nemrég a Naszályban tévedt el egy család, őket Csontos Csaba volt polgárőrvezető segítségével a váci rendőrök viszonylag gyorsan megtalálták. ♦

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments