Marad a csapadékos, szeles, viszonylag enyhe idő

időjárásSzeles péntekre, időnként eső, hó, meg télies hideg. Az idokep.hu szerint ez várható a következő napokban.

Pénteken továbbra is nyugaton, délnyugaton alakulhat ki elszórtan kisebb ónos eső, fagyott eső, miközben keletebbre felszakadozhat a felhőzet, hosszabb-rövidebb időszakokra a nap is előbújhat. Élénk, a Dunántúlon és délen erős lehet a délkeleti szél. Hajnalban -1 és -8, délután pedig -3 és +3°C között alakul a hőmérséklet.

Szombaton is nyugaton, délnyugaton alakulhat ki elszórtan kisebb ónos eső, havas eső, fagyott eső, keleten szakadozottabb lesz a felhőzet. A délkeleti szél a Győr-Baja vonal 100-150 km széles sávjában erős lesz, marad a télies hőmérséklet.

Vasárnap a keleti, északkeleti országrész kivételével többfelé kialakulhat eső, ónos eső, havas eső, nyugaton egyre inkább havazás. A Dunántúlon továbbra is szeles marad az idő.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rekordokat döntögetnek az üzemanyagárak

Hétfőtől északkelet felől már szárazabb légtömegek érkezhetnek fölénk, így nyugaton is megszűnik a csapadék, egyre többfelé kisüt a nap. Hajnalonként elsősorban a derült, havas tájakon lehet erős fagy, napközben kevéssel fagypont fölötti értékekre van kilátás. ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments