Dunakanyar Hangja: hamarosan indul a válogatás

énekversenyAz ötödik születésnapját ünneplő Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny ezúttal ismét Dunakeszin fogadja mindazokat, akik szeretnék megmutatni nagyközönség előtt is énekesi rátermettségüket. A versenyt 2011-ben Vácott a dunakeszin élő Kováts Vera nyerte meg, aki később az X-Factorban jeleskedett, majd mostanra már a Thália színházban koptatja a világot jelentő deszkákat.

Az ország talán legrégebbi és legnagyobb térségi tehetségkutató versenye alig egy hónap múlva, március 8-án veszi kezdetét a József Attila Művelődési Központban. A rendezvénysorozatról a szervezők a dunakeszi Part Caffe étteremben, sajtótájékoztató keretében számoltak be, ahol az idei zsűri is bemutatkozott.

A sajtótájékoztatón először a rendezvény ötletgazdája és főszervezője, Wernke Ádám köszöntötte a megjelenteket, aki miután bemutatta a zsűri tagjait, köszönetét fejezte ki Dunakeszi Város Önkormányzatának, a Dunakeszi Programirodának, a művelődési háznak, valamint a támogatóknak, hogy idén is befogadták a rendezvényt és segítik a tehetséges énekesek szereplését.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

Az idei rendezvény fővédnöke Tuzson Bence területi fejlesztési biztos, aki a sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a Dunakanyar Hangja rendezvénysorozat jó példája az összefogásnak, hiszen a versenyre az ország minden pontjáról, sőt határon túlról is érkeznek versenyzők a családjukkal, barátaikkal együtt.

Dunakanyar Hangja - zsűri és a szervezőkA Dunakanyar Hangja verseny zsűrijének tagjai és a szervezők. Bárki, bármilyen dallal jelentkezhet

 

A versenyre jelentkező énekeseket ebben az évben egy 5 fős zsűri fogja bírálni, amelynek tagjai: Farkas Pál karmester, Dunakeszi zeneiskolájának igazgatója, Kullai Timi énekes, a Megasztár egyik felfedezettje, Toldi Tamás művészeti díjas énekes, dalszövegíró, Karacs Miklós énekes, zenész, a Csomópont Tehetséggondozó Program vezetője, a zsűri elnöke Patkó Béla Kiki énekes, előadóművész, az Első Emelet zenekar frontembere.

A sajtótájékoztató végén a rendezvény másik főszervezője, Loksa Levente összegezte a versennyel kapcsolatos tudnivalókat, így többek között elmondta, hogy a versenyre bárki jelentkezhet, nincs korhatár, bármilyen dallal lehet indulni, ugyanis műfaji megkötés sincs, sőt saját dallal is lehet nevezni. A válogatás március 8-án lesz a dunakeszi művelődési házban, délután két órától, de a regisztráció miatt érdemes már 1-2 órával előbb megérkezni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

Aki szeretne jelentkezni az énekversenyre, az bővebb információt a www.dunakanyarhangja.hu oldalon, vagy a facebook.com/dunakanyarhangja oldalon talál. (Váci Napló)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments