Egy váci is járt a Story-gálán

Story GálaA Story Öt Csillag Díjakat 1999 óta ítélik oda a hazai sztárvilág legnépszerűbb képviselőinek a magazin olvasóinak szavazatai alapján. Idén több tízezer szavazat érkezett, amelyben az év zenei és televíziós produkciójáról, valamint az év műsorvezetőjének és színészének személyéről döntött a nagyérdemű.

Az ünnepségen ott volt és így a váciakat képviselte Csermely György, az idén húsz éves Váci Jeszenszky Balett alapító igazgatója, aki dr. Szenes Andreával, a Magyar Televízió korábbi alelnökével érkezett.

– A díj komoly elismerésnek számít a sztárvilág körében, hiszen általa a legfontosabb kritikus, a hazai közönség mond véleményt a hírességek teljesítményéről – mondta Csermely György. – Az Érték-díj egy olyan elismerés, amellyel Szinetár Miklós, Huszti Péter, Halász Judit és Presser Gábor alkotta kuratórium döntése alapján a Story magazin azokat a művészeket ismeri el, akik nem a kereskedelmi televíziók legnépszerűbb műsoraiban szerepelnek, viszont saját területükön kiemelkedőt alkottak az adott esztendőben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az európai pedagógusok több mint felét veszélyezteti a stressz, és ez minden negyedik tanár fizikai és mentális egészségére is hatással van

Ez volt az idei év egyik legrangosabb hazai díjátadó eseménye, amit nem illett kihagyni egyetlen hazai sztárnak sem. A nagyszabású estélyen a magyar hírességek közösen ünnepelték meg 10 kategória legjobbjait, a közel egymilliós olvasótábor és a szakmai kuratórium szavazatai alapján.

Az estén Érték-díjat kapott a Vígszínház tagja, Elekes Péter, színésznő kategóriában Trokán Nóra. Gyetván Csabának, az Ozone Network munkatársának ítélték oda a televíziós díjat, zenei kategóriában Herzku Ági népdalénekest jutalmazták. Az estén közönségdíjat kapott Stohl András. A zenei közönségdíjat az LGT  együttes kapta. Lilut is díjazták – ő lett a közönség kedvenc műsorvezetője. Az estén Friderikusz Sándort is elismerték, ő azonban betegség miatt nem lehetett jelen a gálán. Az év televíziós produkciója: X-faktor. A Leg-leg-leg-díj: Sztárban sztár. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments