Koncz Zsuzsa csak énekelni akar, és nem politizál

koncz_zsuzsaAz énekesnőt nem lepi meg, hogy a Heti Válasz a március 14-i koncertjét „a legnagyobb ellenzéki kampánygyűlésnek” titulálta. A Népszabadságnak azt mondja: ma már szinte semmi nem az, ami valójában.

„Egy jubileumi koncertet is lehet kampánygyűlésnek aposztrofálni. Attól az még koncert lesz” – tette hozzá, s megjegyezte: március 14. a nemzeti ünnep előestéje, nem kampányesemény. Koncz Zsuzsa általános kórtünetnek tartja, hogy manapság nincs becsülete a tapasztalatnak, az elért eredményeknek, a sikernek – írja a hir24.hu.

Az énekesnő úgy látja: az nehéz kérdés, hogy egy dalnak van-e még ereje, de lát biztató jeleket arra, hogy az embereknek szükségük lehet nem csak arra az agy- és ízlésmosásra, amellyel a magyar média elárasztja őket… „Amikor a kereskedelmi médiumok elindultak, azt gondoltuk, de jó, lesz választék. Na, hát nem lett. A mi műfajunk csak casting show-k képében létezik. Zene az nincs.”

Helyette vannak casting show-k, krimisorozatok, szappanoperák, régi filmek, ismétlések. „Ez megy, mert ez olcsó és neveli az elszürkült, belefásult, igénytelen közönséget.” Amikor ezt észrevette, azt gondolta, néhány éven belül elfogy a közönsége. De szerencsére nem így lett.

Koncz Zsuzsa évek óta rendszeresen fellép városunkban is, produkcióját mindig telt ház fogadja és a jegyek elővételben már a kezdés előtt hetekkel elkelnek. (Váci Napló) ♦

MONDJ VÉLEMÉNYT TE IS!

[poll id=”11″]

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments