Magaslesen találták meg az eltűnt nő holttestét

magaslesA Blikk információi szerint nem zárható ki, hogy a Börzsönyben holtan talált asszony a médiaszervezéssel foglalkozó Horváthné Vándor Barbara (39), akinek még júniusban veszett nyoma.

A Blikk úgy tudja, a vizsgálatok jelenleg is folynak, céljuk, hogy száz százalékig be tudják azonosítani a maradványokat.

A nőre január 26-án találtak rá, a les egy olyan területen áll, ahol az elmúlt hónapokban nem vadásztak. Az egyelőre rejtély, hogy mi történt a fiatalasszonnyal.

Taxi-kockaA helyszínen az elsődleges szemle során kizárták az idegenkezűséget, arra azonban csak a most következő vizsgálatok tudnak fényt deríteni, hogy mi lehetett a halál oka. Nem zárható ki egyelőre az sem, hogy a megtalált nő a lesen kiszáradt, éhen halt vagy egyszerűen kihűlt – ez a legkevésbé valószínű, hiszen a nő nyáron tűnt el.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Kittenberger emlékerdő a száznegyven éves tölgyek szomszédságában

– A halálesetet közigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk – mondta szűkszavúan Dankó­né Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség akkor folyamodik ehhez az eljáráshoz, amikor azt feltételezik, hogy baleset, vagy öngyilkosság történt.

Vándor Barbarát eltűnése után hónapokon keresztül kereste a fél ország. Férje az eltelt idő alatt mindennap üzent neki a legnagyobb közösségi portálon, abban bízott, hogy a nő talán olvashatja azokat.

Biztosította arról, hogy szereti és hazavárja. A férfi korábban nyilatkozott is a nő eltűnésének körülményeiről a Blikknek. Akkor elmondta, hogy éjjel veszekedtek, Barbara elrohant, ő pedig tíz perccel később utána indult. Addigra azonban már késő volt, semmi nem utalt arra, hogy merre mehetett az asszony.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK
Nagymarosi ételrecept is bekerült a Pest megye ízei című kötetbe

Horváth Péter az elmúlt hónapokban töretlenül hitte, hogy felesége él, csak nem tud életjelet küldeni magáról. Azt gondolta, esetleg baleset érte a Börzsönyben, kérte a túrázókat, hogy nézzenek be a szakadékokba és a bokrok aljába. Azt azonban mindvégig kizártnak tartotta, hogy felesége kárt tett volna magában, hiszen mindketten mélyen vallásosak.

– Nem nyilatkozom addig, amíg minden vizsgálatot el nem végeznek – mondta a Blikknek Horváth Péter. ♦

NAPLÓ+ előfizetés!
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments