Magaslesen találták meg az eltűnt nő holttestét

magaslesA Blikk információi szerint nem zárható ki, hogy a Börzsönyben holtan talált asszony a médiaszervezéssel foglalkozó Horváthné Vándor Barbara (39), akinek még júniusban veszett nyoma.

A Blikk úgy tudja, a vizsgálatok jelenleg is folynak, céljuk, hogy száz százalékig be tudják azonosítani a maradványokat.

A nőre január 26-án találtak rá, a les egy olyan területen áll, ahol az elmúlt hónapokban nem vadásztak. Az egyelőre rejtély, hogy mi történt a fiatalasszonnyal.

Taxi-kockaA helyszínen az elsődleges szemle során kizárták az idegenkezűséget, arra azonban csak a most következő vizsgálatok tudnak fényt deríteni, hogy mi lehetett a halál oka. Nem zárható ki egyelőre az sem, hogy a megtalált nő a lesen kiszáradt, éhen halt vagy egyszerűen kihűlt – ez a legkevésbé valószínű, hiszen a nő nyáron tűnt el.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Borházat avattak Pencen

– A halálesetet közigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk – mondta szűkszavúan Dankó­né Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség akkor folyamodik ehhez az eljáráshoz, amikor azt feltételezik, hogy baleset, vagy öngyilkosság történt.

Vándor Barbarát eltűnése után hónapokon keresztül kereste a fél ország. Férje az eltelt idő alatt mindennap üzent neki a legnagyobb közösségi portálon, abban bízott, hogy a nő talán olvashatja azokat.

Biztosította arról, hogy szereti és hazavárja. A férfi korábban nyilatkozott is a nő eltűnésének körülményeiről a Blikknek. Akkor elmondta, hogy éjjel veszekedtek, Barbara elrohant, ő pedig tíz perccel később utána indult. Addigra azonban már késő volt, semmi nem utalt arra, hogy merre mehetett az asszony.

Horváth Péter az elmúlt hónapokban töretlenül hitte, hogy felesége él, csak nem tud életjelet küldeni magáról. Azt gondolta, esetleg baleset érte a Börzsönyben, kérte a túrázókat, hogy nézzenek be a szakadékokba és a bokrok aljába. Azt azonban mindvégig kizártnak tartotta, hogy felesége kárt tett volna magában, hiszen mindketten mélyen vallásosak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Borházat avattak Pencen

– Nem nyilatkozom addig, amíg minden vizsgálatot el nem végeznek – mondta a Blikknek Horváth Péter. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments